Locatie

Voor een behandeling ben je op afspraak van harte welkom op De Scharren 17, 8517 HM Scharsterbrug.

Bel 06 48 318 323
of stuur een e-mail naar tjitske@utleafde.nl

Mijn tarief

Mijn behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Ik vind het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om een behandeling te ontvangen. Als geld daarbij een belemmering is, kun je dit altijd bespreekbaar maken zodat we een aantal mogelijkheden kunnen bespreken voor vergoeding.

  • Een Coaching en Quantum Touch behandelingen is € 50,00 per uur.
  • Cadeaubon vanaf € 25,00
  • Behandeling bij jou thuis €0,35 per km voor reiskosten, naast de kosten voor de behandeling
  • Afstandsbehandeling 30 minuten € 25,-
  • Kan een afspraak niet doorgaan bel dan tijdig af

Ga met klachten altijd eerst naar je huisarts of specialist

Quantum Touch valt onder de alternatieve therapie. Dit kan goed samen gaan met de reguliere gezondheidszorg, maar stel je arts of specialist wel op de hoogte.


Niet tevreden? Ik ben aangesloten bij een geschilleninstantie.

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn of een klacht hebben stel ik het zeer op prijs dat je dit bespreekbaar maakt met mij. Zodat we mogelijk tot een oplossing kunnen komen. Mochten we er om wat voor reden niet uitkomen dan kunnen we of jij een beroep doen bij de erkende geschilleninstantie Solo partners.

Alle zzp’ers moeten vanaf 1 januari 2017 aangesloten zijn bij een geschilleninstantie. Deze moet erkend zijn door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.


Je rechtspositie beschermt door Wkkgz

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) is vanaf 1 januari 2016 van start gegaan. Maar wat houdt deze nieuwe wet eigenlijk in? En vanuit welke gedachte is de Wkkgz ontstaan? Het doel van de Wkkgz is om de rechtspositie van een cliënt te verbeteren. Klachten over een zorgverlener moeten beter én sneller aangepakt worden, vindt de overheid. Bovendien moet de nieuwe wet de drempel verlagen voor een cliënt om een klacht in te dienen over een zorgaanbieder.

Wil je eens kennismaken?

Na deze eerste indruk, hoor ik graag wat ik voor je kan doen. Zullen we in een persoonlijk gesprek even rustig verder praten?

Bel 06 48 318 323
of stuur een e-mail naar tjitske@utleafde.nl