Coaching

Leven vanuit het gevoel; je hebt de eerste stap al gezet!

Ik wil graag mensen laten ervaren hoe het is om te leven vanuit het gevoel.  Want ik geloof dat je leven er dan anders uit gaat zien. Denk maar eens aan beslissingen die groot of belangrijk voor je waren. De aankoop van een nieuw huis of die nieuwe baan. Het vóélde goed. En dus ging je ervoor. Ik ben ervan overtuigd dat je het gevoel, je innerlijk kompas, dat je toen gebruikte ook kunt inzetten in je dagelijks leven. En dat er dan een natuurlijke flow in je leven ontstaat. Je gevoel of innerlijk kompas volgen in samenwerking met je ratio, maakt dat je je krachtiger en zekerder voelt.

Liefdevol en met een luisterend oor.

Met mijn coaching wil ik jou graag begeleiden bij het luisteren naar jouw gevoel en hoe dat je leven kan verrijken. Misschien loop je vast in je werk, relatie of gezin. Of je wilt graag van binnenuit leven maar het lukt niet. Je ervaart wellicht blokkades als angst(en) of onzekerheden. Er vanuit een minder rationele manier naar kijken geeft vaak heel mooie en andere inzichten. Of je zou graag willen weten wat echt belangrijk is voor je, en soms vang je er een glimp van op. Maar hoe blijf je bij dat gevoel? Als coach luister ik, voel ik, kijk ik en haal naar boven waar het bij jou knelt. Ik geloof namelijk dat ieder mens de kennis en kunde in zich heeft om de knelpunten zelf op te lossen. Daarmee ontdek je jouw eigen talenten en kom je tot innerlijke groei. Ik zal je uitdagen om in beweging te komen op jouw eigen manier. Ik zal je stimuleren bewust te worden van jezelf en te ontdekken wie jij in essentie bent. Tijdens de gesprekken zal je ervaren dat je bijvoorbeeld meer voldoening ervaart, minder angstig bent, positiever in het leven staat of meer levenslust krijgt.

Wil je beginnen?

In een aantal gesprekken krijg je begeleiding die je verder brengt in je persoonlijke ontwikkeling. We richten ons heel specifiek op jouw vraag en het herstellen van je balans, plezier en regie in je leven. Je gaat jezelf ontwikkelen zodat je een positieve verandering in jouw situatie kunt aanbrengen. We starten met een intakegesprek, daarvoor trekken we ongeveer 1 uur uit. We maken je coachvraag helder en we voelen of we een klik hebben; de basis om verder te gaan. De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte of desnoods kom ik bij je thuis. In ieder gesprek kijken we kort naar je voortgang, zodat je vraag helder blijft. Na een aantal gesprekken (of wanneer nodig) evalueren we vanuit een groter geheel en kijken we waar je staat ten opzichte van je coachvraag. Vanuit daar bespreken we telkens hoe verder; doorgaan of dat je zonder begeleiding zelf verder kunt.

Ik help je graag met

  • Doorbreken van vicieuze cirkel.
  • Belastbaarheid vergroten.
  • Ontspanning en loslaten.
  • Fungeren als klankbord.
  • Of iets anders? Neem gerust contact op.

Wat zijn jouw doelen?

Na deze eerste indruk, hoor ik graag wat ik voor je kan doen. Zullen we in een persoonlijk gesprek even rustig verder praten?

Bel 06 48 318 323
of stuur een e-mail naar tjitske@utleafde.nl